//Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

 

Beste leden van ZPC Hoogeveen,

Roerige tijden of juist tijden van rust waar we alles op een rijtje kunnen zetten. Voor ZPC Hoogeveen geldt beide denken we. IJsbaan of geen IJsbaan in Hoogeveen? Veel horen we er niet meer van maar dat er zaken in beweging zijn dat is een feit en dat betekent dat we ook als bestuur moeten denken aan de toekomst. We zijn op dit moment druk bezig met het maken van het nieuwe beleidsplan voor de komende jaren. Daarvoor hebben we een aantal zaken nodig. Actieve leden, meedenkende en meehelpende ouders en overige vrijwilligers maar ook een solide groep achter de bestuurstafel. Het doet ons dan ook veel plezier dat we Erwin Wilbers hebben mogen verwelkomen als nieuw bestuurslid (A.I.) als vervanging van Heidi Oost als vertegenwoordiger vanuit de Zwem Commissie. Uiteraard willen wij als bestuur Heidi heel hartelijk bedanken voor haar inzet en al haar activiteiten binnen de vereniging en Erwin van harte welkom heten binnen het bestuur. Daarnaast heeft Robert Blide (Sponsor Commissie) aangegeven dat hij de rol van voorzitter (A.I.) op wil pakken binnen de vereniging. Super!! immers we hebben als vereniging een gezicht nodig naar de buitenwereld toe en denken dat Robert die rol prima in kan vullen. Uiteraard zullen we jullie als leden in de volgende ledenvergadering vragen om beide personen, die nu Ad Interim hun plaats binnen het bestuur innemen, die plaats willen formaliseren.

Op naar een sterke en solide toekomst voor ZPC Hoogeveen!

Namens het bestuur.