//Mededeling van het bestuur

Mededeling van het bestuur

Het bestuur van ZPC Hoogeveen volgt het advies van de overheid, RIVM en NOC*NSF die voorschrijft dat je 14 dagen in thuisquarantaine dient te gaan na terugkomst van je vakantie uit een gebied waar een oranje of rood reisadvies geldt. Je bent voor 14 dagen niet welkom bij activiteiten (trainingen, wedstrijden of andere contactmomenten) bij de vereniging. Deze regel geldt voor al onze leden, trainers en ouders/verzorgers. Laat je bij twijfel testen, neem hiervoor contact op met GGD Drenthe tel. 0800-1202.

Verder gelden de andere “normale” hygiëneregels, regels om afstand te houden en regels voor het vermijden van drukte. Nieuwe regel: draag een mondkapje vanaf 13 jaar en ouder wanneer personen buiten je huishouden in één auto van of naar een sportactiviteit gaan. Het protocol verantwoord sporten van de NOC*NSF vind je hier www.nocnsf.nl/sportprotocol.

Met het houden aan deze regels willen we het virus bij de club buiten de deur houden en kunnen blijven sporten.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande neem dan contact op met één van de bestuursleden of via bestuur@zpchoogeveen.nl