//ZPC Hoogeveen gaat verantwoord loten verkopen 

ZPC Hoogeveen gaat verantwoord loten verkopen 

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook ZPC Hoogeveen.  

Verantwoord loten verkopen

De leden van ZPC Hoogeveen zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De leden krijgen een boekje zoals andere jaren maar ook persoonlijke QR-Code waarmee ze veilig op afstand. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.  

80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. 

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl