//Meezwemtraining vlinderslag!

Meezwemtraining vlinderslag!

Woensdagavond 13 april stond de meezwemtraining voor de minioren van Hoogeveen weer op de agenda. De zwemmers hebben de afgelopen weken geoefend met de vlinderslag, waarbij de ouders op de kant mochten toekijken. De tijd van toekijken was er vanavond niet meer, het was nu aan de ouders om een echte training mee te doen. Traditiegetrouw is dit de meezwemtraining waar de meeste papa’s op af komen. Of dit uit interesse voor de slag of meer als opdracht is, is niet gevraagd. Alle ouders deden fantastisch mee en hebben kunnen ervaren hoe moeilijk de oefeningen eigenlijk zijn die de kinderen moeten doen elke training. Er werd makkelijk begonnen met vlinder benen, maar al snel werden de eerste echte slagen gemaakt. Petje af van de trainers, want het zag er bij de meesten niet gek uit! Volgende week is de afsluitende techniekwedstrijd waar de zwemmers kunnen laten zien hoe netjes ze zwemmen. Na de techniekwedstrijd hebben we 2 weken vakantie om vervolgens te starten met de rugcrawl!