/Mee trainen

Mee trainen

Vind jij het leuk om zo snel mogelijk te zwemmen, dan is wedstrijdzwemmen misschien wel iets voor jou! Snel zwemmen gaat niet zonder een goede techniek. Dit leer je bij de instroomgroep van ZPC Hoogeveen! Met een A-diploma of Superspettersdiploma en een badpak of zwembroek ben je helemaal klaar om bij ons in de groep mee te doen!

Trainingen
In de instroomgroep team train je één keer per week op vrijdagavond van 17.30 tot 18.15. Bij de trainingen staan techniek en plezier voorop. De trainers leren je steeds beter en sneller zwemmen. Je werkt bijvoorbeeld aan alle slagen, je ligging in het water en hoe je zo hard mogelijk tegen het water drukt om zo snel mogelijk te gaan. Voor de training is het naast een zwembroek of badpak ook handig om een zwembril, badmuts mee te nemen. Heb je deze nog niet? Dan kun je er altijd één van ons lenen!

Klaar voor de start…?
Stuur een mailtje naar info@zpchoogeveen.nl en kom de eerste drie keer gratis mee doen om te kijken of het wat voor jou is! Zien we jou straks ook door het water racen?

Waterpolo
Misschien is racen toch niet echt iets voor jou? Kom dan een keer mee doen met ons waterpoloteam. Wij trainen op maandag van 19.00 tot 19.45 en zien je graag een keer mee doen!