//AANKONDIGING

AANKONDIGING

Beste zwemmers en waterpoloers,
Het gaat beginnen! Eindelijk kunnen we als vereniging weer samen sporten.
We starten vanaf volgende week (19 mei) met 1x per week landtraining voor de zwemmers uit de ABCDEF-groepen en de waterpoloers. Coen, Junior, Chris, Mariet, Evelien, Alinda en Bouwe zijn de trainers. Locatie is het grasveld bij De Dolfijn. Het rooster en protocol komen dit weekend per email naar jullie toe.
Alle voorbereidingen lopen voor het weer starten van trainingen in het water voor de selectie zwemmers van Jennie en Jessica in Zuidwolde op 23 mei. Al deze zwemmers worden daarover door de TC geïnformeerd.
Vanaf begin juni hopen we voor alle groepen weer trainingsuren beschikbaar te hebben in De Dolfijn in Hoogeveen. Dit is nog een hele puzzel qua groepsindeling en verdeling van uren. Hierover wordt iedereen per email geïnformeerd.
We hopen dat jullie er allemaal weer zin in hebben, wij en de trainers in ieder geval wel.
Met nadruk wil ik erop wijzen, dat iedereen zich strak aan de regels moet houden, dus lees het protocol en volg de aanwijzingen van de trainer en toezichthouder altijd op.
Sarah Tinnevelt,
voorzitter