//Uitslag Grote Clubactie 2023

Uitslag Grote Clubactie 2023

De jeugd leden van ZPC Hoogeveen kregen net als andere jaren een boekje, maar ook een persoonlijke QR-Code, die de verkopers konden delen met (potentiële) kopers of die kopers op veilige afstand konden scannen. De oudere leden kregen allemaal een persoonlijke code. Ook dit jaar ging 80% van de opbrengst direct naar de clubkas.

Er zijn dit jaar 612 loten verkocht waarmee we een netto-opbrengst van € 1.468,80 hebben mogen behalen.

De allerbeste verkopers zijn dit jaar

DAAN Schieving Rec 65
LUESZA Siahaija Selectie 38
NADINE Beishuizen minioren 28
MARLOES Karst G-zwem 23

Op de hieronder genoemde website kun je nog steeds controleren of je iets gewonnen hebt.

https://lotchecker.clubactie.nl/

Heb je een lot gekocht met eenmalige machtiging via het verkoopboekje of de online verkooplink? Dan tref je het lotnummer aan op je bankafschrift bij de omschrijving van de incasso. Heb je ook een e-mailadres ingevuld, dan heb je je lotnummer(s) ook per mail ontvangen. Heb je een papieren lot contant of via een Tikkie gekocht? In dat geval kun je het lotnummer gewoon op je gekochte lot vinden.