//Zwemmers ZPC Hoogeveen trainen in Hasselt en spaarbank bos

Zwemmers ZPC Hoogeveen trainen in Hasselt en spaarbank bos

De zwemmers van ZPC Hoogeveen trainen in deze Corona tijd noodgedwongen in het buitenbad in Hasselt, omdat het eigen bad”de Dolfijn” nog niet open mag. Drie, sommigen vier, keer per week reizen de zwemmers naar dit mooie buitenbad waar dankbaar gebruik van deze mogelijkheid word gemaakt.

Daarnaast hebben de zwemmers elke zondagmorgen een anderhalf uur durende bos training in de bossen nabij Pesse. Daar word een loop/workout afgewerkt, waarbij ze oefeningen moeten doen ivm behendigheid en kracht. Het parcours is uitgezet, met om de zoveel meter een workout waarbij zware ballen, kettelbells, speed ladders, hoepels en de trim toestellen die in het bos aanwezig zijn worden gebruikt. Er zijn op deze morgen veel ouders aanwezig die helpen tijdens deze workout en dat is naast de hulp ook even goed voor de onderlinge contacten.

Het bos perceel is zo groot dat het ivm Corona ook veilig te doen is en ouders en zwemmers geen last van elkaar hebben en de afstand van 1.5m goed te handhaven is.
We zijn allemaal blij dat we weer bezig zijn en al is het niet in verhouding met wat we normaal doen, we toch weer in beweging zijn en de zwemmers, trainsters en ouders elkaar eens weer kunnen spreken en zien.