//Weer limieten voor zwemmers ZPC Hoogeveen

Weer limieten voor zwemmers ZPC Hoogeveen

Bij een limiet wedstrijd in Eindhoven (50m bad) lukte het nog drie zwemmers een limiet te zwemmen.

Jasmijn Sterken die junioren 1 is zwom op de 50m vrije slag onder de tijd 0.32.01 en behaalde hier de limiet 0.31.72 zodat ze in ieder geval ook in het 50m bad dit a.s. zomer mee mag gaan doen. Op deze zelfde afstand lukte het ook Charley Blide om onder haar limiet tijd van 0.29.77 te blijven en met 0.29.74 verzekerde zij zich van een startbewijs.

Als derde was het Olivier Wilbers die met zijn tijd van 3.04.46 op de 200m schoolslag onder de tijd van 3.04.83 bleef en voor hem was het een aanvulling van een lange lijst die hij al heeft.

Verder werden er geen limieten bij gehaald en voor sommigen zijn ze erg scherp, omdat bij bepaalde jaargangen de limieten met vele seconden verscherpt worden en sommige zwemmers dan moeite hebben om ze te halen.

Gelukkig kan de ploeg weer in Zuidwolde in het 50m bad trainen, want dat is zeker nodig om de wedstrijden daarin te kunnen zwemmen.

A.s weekend gaat een deel van de groep naar Bochum (Duitsland) waar ze nog gaan proberen in het 50m bad mooie tijden neer te zetten en eventueel nog limieten te halen.