//Prima 2e ronde in Coevorden

Prima 2e ronde in Coevorden

Met een goed gemotiveerde ploeg is er weer uitstekend gezwommen. Velen verbeterden zich, iedereen probeerde eruit te halen wat er in zat! super gedaan allemaal!

Met een goed gemotiveerde ploeg is er weer uitstekend gezwommen. Velen verbeterden zich, iedereen probeerde eruit te halen wat er in zat! super gedaan allemaal!

De wedstrijd startte met de 4x100m vrij, Suzanne Kah opende met 104.312, Mariëlle ter Stege zette een mooie 1.03.8 neer, Merlin Nijzingh klokte 1.10 en José Emmink finishte in 1.09, een mooie verbetering van de inschrijftijd. Björn Kokkelkoren ging in een mooie schoolslag naar de 35.61, een pr van 2 seconden! Hij werd hiermee keurig 2e . José moest alweer aan de bak voor de 200 wissel, samen met Dorien Westert en Martine Verheul. José kon Martine net voorblijven, Dorien verbeterde zich met ruim 5,5 seconde! Hoewel Josse Reinders niet helemaal tevreden was, verbeterde hij zich nipt op de 50 vlinder. Loisa van der Veere werd 3e op de 100m vrij, Isa Hofman zwom naar een prima 1.20.8 (7,5 seconde eraf!!) en zorgde dus ook voor veel puntenwinst! Lindsey Kremer en Donna Annakotta waren al eens sneller. Robin van de Burg werd keurig 2e op de 50m vrij, voor Lucas Ham en Flynn Peeks. Lucas en Flynn zwommen een nieuwe tijd. Op de 200m wissel zwom Leah Annakotta en een mooie stijl naar 3.01.76, een verbetering van 6 seconden! Dominique Dingshoff werd verrast doordat er ineens iemand in haar baan opdook, het meisje was tijdens een keerpunt de weg wat kwijt geraakt…. Gelukkig liet Dominique zich niet van de wijs brengen! Madelon Verheul haalde bijna 7 seconden van haar tijd af, super gedaan! Julia Redzimska werd knap 2e op de 50m school, ze haalde 3 seconden van haar tijd af. Emma Ham en Nynke Hutten zwommen 1,5 seconde sneller en Carlijn Gruppen was bijna 1 seconde sneller. Darryl Lubbinge knokte zich helemaal leeg op de 200m vrij, hij eindigde als 2e in 2.01.33 een uitstekende tijd! Niels Koster was zeer tevreden met zijn 2.04, Sander Hoogeveen finishte in 2.12. een klein pr voor Marco Wams, Thijs Oost had het zwaar.

Mariëlle werd 2e op de 50m rug. Björn zwom naar 2.42.79 op de 200m wissel, een goede verbetering. Martine werd 3e op de 50m school, met een klein pr. Dorien haalde nog wat meer van haar tijd af. Josse werd 4e op de 100m vrij. Een mini pr op de 50 vlinder voor Donna, ze werd keurig 4 e . Loisa zwom als 2e voor de punten. Lindsey en Isa verbeterden zich met ruim 1,5 seconde. Op de 200m wissel haalde Flynn ruim10 seconden van zijn inschrijftijd af, super!!Robin bleef niet achter en haalde er 6 af. Geweldig jongens! Op de 50m vrij kleine verbeteringen voor Leah, Dominique en Madelon, kortom goed gezwommen! Julia won de 100m wissel, Carlijn werd 3e , Nynke verbeterde zich nipt.

Niels won de 50m rug in 28.85, ouderwets mooi!! Darryl zat ook prima op zijn tijd, Thijs verbeterde zich met ruim 1,5 seconde. Mariëlle finishte als 3e op de 200m vrij, net voor Suzanne. Suzanne kreeg de schrik van haar leven toen haar badpak gescheurd bleek. Gelukkig loste de scheidsrechter dat prima op en kon ze met een badpak erover toch gewoon starten. Het laatste nummer was de 4x 50m vrij. Josse opende met 30.02, Björn nam over met 29.8, Robin 33.8 en Lucas zorgde ervoor dat de inschrijftijd met ruim 2 seconden verbeterd werd.

Door deze prima tijden staan we vast op de 2e plek. De Kikker is een maatje te groot, en voor de achtervolgers zijn wij weer te sterk! Als we zo doorzwemmen promoveren we weer naar de D1.