//Waterskiën, Ermerstrand!

Waterskiën, Ermerstrand!

Na alle belangrijke wedstrijden in deze laatste periode is de druk nu van de ketel, en is er naast trainen ook activiteit op en, zeker in het begin, ook in het water op een andere manier! De activiteitencommissie had voor vandaag, 29 juni, een fantastische activiteit voor onze ZPC-ers op het programma staan: Lekker samen waterskiën bij het Ermerstrand! Dat onder super weersomstandigheden, ook dat had de commissie goed geregeld!

Van 10.00 tot 12.00 uur hadden de zwemmers vandaag de tijd om andere skills op (en in) het water te laten zien dan de zwemkunsten die ze normaal gesproken etaleren! Dit onder toeziend oog van een ingesmeerd leger toeschouwers, die allemaal onder het genot van een bakje koffie of thee eerste rang zaten! En wat werd er in het begin hard gelachen. Leedvermaak vooral, aangezien je van een getrainde zwemmer niet zomaar mag verwachten dat hij/zij op waterski’s gaat staan en er vandoor gaat op een relaxte manier. Wiebelig, naar achter vallend, naar voren gecatapulteerd….er kwam van alles voorbij. Dat duurde niet lang gebied de eerlijkheid te zeggen, want sportminded zijn ze allemaal en ze hadden al snel de smaak en skills te pakken. Op een gegeven moment werd er zelfs ook op een soort wakeboards over het water gevlogen, en er waren er een aantal die het op 1 ski gingen proberen. Ook een tweetal ouders durfden het aan om mee te doen, en na even oefenen hadden ook zij het, letterlijk en figuurlijk, onder de knie. Na gisteravond durfde Tim het gelukkig vandaag niet aan een schans te pakken en een saltootje te maken, wel zo veilig naar wij dachten!

Even na twaalven was het feest dus helaas voorbij, werden de ski’s en wakeboards netjes opgeruimd en werd er nagepraat door de zwemmers met een lekker frisje en een zakje chips. Een erg geslaagde activiteit, dank aan alle mensen die dit samen mogelijk hebben gemaakt! Op naar de volgende!