//Super laatste ronde in de C competitie

Super laatste ronde in de C competitie

Een heel laat verslag door allerlei drukte mijnerzijds, maar niettemin zeer TROTS op dit kleine hechte ploegje zwemmers!! In deze ronde zwemmen ze gewoon de 2e tijd in de klasse C Noord! TOP gedaan!

Het programma begon met de 4x 50m wissel gemengd. Bracha Bork klokte 43,04, Rick Zuurman zwom een mooie schoolslag, Nina Bentum vlinderde supersnel en Matthijs Wierbos (samen met zijn broer sinds kort bij ons in de club) finishte in n totaaltijd van 2.38.4, ruim 5 sec onder de inschrijftijd! De toon was gezet!

Op de  50m vrij werd Elisa Kranendonk knap 2e in 31,54 , een klein pr! Tigo Wilderdijk knalde naar 32,08 ruim 4 sec eraf! Eva ter Horst werd razendknap 2e op de 50m school in een mooie nieuwe tijd van 45,41! Myron Dekker werd met 47,35 3e , ook zij zwom een hap van haar tijd af. Ilse Zuurman verbeterde zich met meer als  1 seconde, heel goed alle drie! Matthijs haalde op dezelfde afstand ruim 4 seconde van zijn tijd af, en ook Rick verbeterde zich fors!

Iris Langevoort was voor de start aan t rommelen met haar bril en helaas was de focus dus even weg en ging ze veel te vroeg op haar buik voor het keerpunt op de 100m rugslag.  Jammer, want haar tijd (1.37.13) mocht er zijn, maar nu was er de vervangende tijd voor ons. Maar een mooie tijd zit er dus in voor Iris! Robin Wierbos haalde ruim 3 seconden van zijn tijd af, en er zit nog meer in! Nina werd ondanks fors wegglijden bij de start heel knap 2e op de 50m rug, Bracha was nu sneller als in de estafette en ook een klein pr voor Anna Venema. Haar broer Mark verbeterde zich ook nipt op deze afstand, kortom het ging allemaal super! Op de 4x 50m vrij gemengd eindigden Iris, Robin, Tigo en Nina knap als 2e, ruim 5 seconden onder de inschrijftijd! Robin knalde werkelijk naar een mooie 31 blank! Voor de pauze moest Robin direct weer nog aan de bak bij de 4x50m gemengd senior open. Met Robin als startzwemmer, Madelon, Mark en Elisa werd een knappe 3e plek gepakt met 2.13.34 ook weer ruim onder de inschrijftijd!

Na de pauze de 100m vrij met Ilse die veel te veel overhad op het eind, indelen van de race is best moeilijk! Eva bleef op dezelfde afstand Myron nipt voor, Myron zwom een klein pr. Rick zwom ook een pr op de 100m vrij, ruim 1,5 sec eraf!  Matthijs hapte werkelijk bijna 6 sec weg en  knalde naar 1.18,27 heel goed! Iris bleef op de 50m vrij ruim onder de vervangende tijd, dat is alleen maar winst! Ze startte bijna in de verkeerde serie, maar een hele alerte Anna sprintte naar het startblok en haalde haar terug! Ploegleiding in de dop!!

Robin snoepte ruim 2 sec van zijn 50m vrij af, 31,65 is zijn nieuw pr! Elisa zat op de 100m wissel heel dicht op haar tijd, dat is gezien het weinige trainen door stage, werk en school een mooie prestatie. Ook Tigo zat er vlakbij! Anna zwom een nette 100m school (het blijft een lastige slag!), Bracha werd 4e met een minieme verbetering, Nina werd 3e.

De Afsluitende 8×50 gemengd konden we voor t eerst meezwemmen, echt supermooi! Als 4e ingeschreven eindigden Ilse, Rick, Nina, Matthijs, Iris, Robin, Elisa en Tigo in 4,32,68 knap als 2e!

Ter afsluiting was er nog een Fun estafette met de meest vreemde slagen die je in 2-tal moest zwemmen. Heel vermakelijk om te zien, sommigen verzopen zowat! Een geslaagde afsluiting van een heel mooi seizoen.

We zijn als 5e geëindigd, echt super goed gedaan!!