//C competitie in Thuisbad

C competitie in Thuisbad

Afgelopen zaterdag was het dan zover, weer een wedstrijd ! Helaas was ons toch al kleine ploegje nog verder uitgedund en was alleen Rick de man bij ons. Gelukkig hoeven we maar 1 zwemmer per programmanummer en bijna iedere keer konden we (soms ver) onder de vervangende tijd blijven met onze aanwezige zwemmers. Ze hebben allemaal hun uiterste best gedaan!

We begonnen  4x 100m vrije slag, waar Bracha Bork, Ilse Zuurman, Marlou Slomp en Nora Lynn Otten een mooie 5.48.35 neerzetten en dat was dik onder de inschrijftijd! Elisa Kranendonk zwom vervolgens de 100m school en klokte 1.36.43, een pr voor haar!  Op de 50m vlinder werd Eva ter Horst keurig 3e in 45.18, ook een klein pr voor haar! Marlou verbeterde zich tot 52.00, Ilse had de 100m vrij nog in d’r lijf en was al eens veel sneller! Tanja van der Zwaard  dook wat te vroeg het water in , jammer maar ook dat hoort bij het leren wedstrijdzwemmen!

Bij de jongens werden alle zwemmers gediskwalificeerd, dus ook onze Rick, erg jammer! Maar de vlinder blijft lastig. Iris Langevoort verbeterde zich op de 50m rug tot 43.77, super mooi gedaan! Nora Lynn werd 3e op de 50m school, hier een kleine pr voor Bracha, een forse hap eraf voor Rose. Myron Dekker debuteerde met een mooie 51.10, daar zit nog veel ruimte voor een snellere tijd! Anna had al eens sneller gezwommen, maar je kunt natuurlijk jezelf niet elke keer verbeteren!

Na de pauze won Elisa de 50m rug in een nieuwe snelste tijd van 37.48! Voor Eva was er een 4e plek op de 100m rug, maar net als Marlou was zij als eens sneller. Ilse zat heel dicht bij haar inschrijftijd, Tanja debuteerde met 1.54.19. Myron zwom deze afstand ook voor het eerst, ze had een mooie tijd (1.48.92), maar helaas ging n keerpunt niet goed dus deze telt niet. Rick won deze afstand en haalde mooi punten voor de club!

Iris verbeterde zich met bijna 7 seconden op de voor haar zo lastige 100m school! Super gedaan Iris! Nora Lynn werd 5e op de 100m vrij, Bracha haalde maar liefst bijna 10 seconden van haar tijd af, echt petje af! Rose bleef niet achter, ook zij verbeterde zich met 10 seconden! Geweldig gezwommen dames! Anna kon dit jammer genoeg niet, maar er komen nog wedstrijden genoeg.

Op de afsluitende estafette zwom Iris de 50m rug, Anna de school, Elisa de vlinder en Rose de vrij. Ze kwamen ruim onder de vervangende tijd binnen.

Al deze tijden bij elkaar opgeteld zorg voor een 9e plek , de afstanden naar de 8e en 7e plek zijn nu nog klein . Goed gedaan door iedereen, ook het bad klaarmaken en opruimen was snel gedaan. Een speciaal bedankje voor Rutger Norden, hij legde de lijnen erin, liep kaartjes en maakte de lijnen weer los!