//Digitale Algemene ledenvergadering

Digitale Algemene ledenvergadering

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de digitale Algemene Ledenvergadering op woensdag 25 november 2020 om 20.00 uur.

Door de corona maatregelen zal deze vergadering dit jaar digitaal zijn. Via Microsoft Teams is aan deze vergadering deel te nemen.

Ereleden, leden en ouders van jeugdleden kunnen bij de vergadering aanwezig zijn door een mail te sturen naar secretariaat@zpchoogeveen.nl . In deze mail moet per deelnemer het e-mailadres genoemd worden waarnaar de link van Microsoft Teams gestuurd kan worden. Dit e-mailadres zal tevens gebruikt worden voor het tijdens de vergadering toesturen van een stemformulier. Aanmelden voor deze digitale vergadering kan tot maandag 23 november 2020 22.00 uur.

Download hier de complete uitnodiging en agenda