//Nieuws vanuit het bestuur

Nieuws vanuit het bestuur

Goed nieuws vanuit het bestuur want we hebben twee nieuwe bestuursleden!

Als eerste schuift Bouwe van der Tuuk aan bij onze bestuurstafel. Bouwe is al een bekende binnen ZPC Hoogeveen als lid van de sponsorcommissie. Als afvaardiging van de sponsorcommissie brengt en houdt hij het bestuur op de hoogte van allerlei zaken rondom sponsoring van onze vereniging.

En dan Sarah Tinnevelt, zij gaat de taak van interim-voorzitter van ZPC Hoogeveen vervullen. We hebben er vertrouwen in dat Sarah de functie van voorzitter op een daadkrachtige, betrokken manier gaat invullen en staat voor de continuïteit van onze vereniging. Het doet ons veel plezier dat we deze positie hebben ingevuld.

De intentie is om beiden voor te dragen als bestuurslid tijden de Algemene Ledenvergadering in april 2020.

We heten Bouwe en Sarah van harte welkom!

Namens het bestuur.

 

En dan ben je ineens (interim-) voorzitter van een serieuze zwem- en polovereniging!

Toen het bestuur mij vroeg, moest ik wel even nadenken. Waarom zou ik in mijn vrije tijd gaan doen, wat ik in mijn werk ook al doe? Wat komt er allemaal bij kijken? Houd ik dat vol naast een fulltime baan, gezin en een fanatiek trainend kind?

Maar de uitdaging trekt.  En mijn verantwoordelijkheidsgevoel ook: het hoort er voor mij vanzelfsprekend bij als je kind ergens lid van is.

Ik ben Sarah Tinnevelt en moeder van een zwemmende dochter (Riemke). Zelf heb ik altijd gewaterpolood, mijn vader coachte mijn team, mijn man was vroeger ook zwemmer, dus het zwembad is bijna “mijn thuis”.

Ik woon sinds 2001 in Emlichheim, Duitsland met Bas, Sijmen (16), Riemke (14) en Hinka (flatcoat). Tot voor 1,5 jaar geleden zwom Riemke daar ook nog.

Op dit moment ben ik afdelingsdirecteur van TerraNext, een MBO voor groen onderwijs aan (jong) volwassenen. Daarvoor was ik leidinggevende bij o.a. het waterschap in Meppel, gemeente Hoogeveen en Staatsbosbeheer. Ik was vanuit deze functies regelmatig voorzitter van verschillende commissies.

Ik sta als voorzitter voor betrokkenheid, duidelijkheid, efficiënte werkwijze en samenwerken. Als moeder van een verenigingslid wens ik een goede organisatie, veiligheid, fijne sfeer en mooie prestaties voor iedereen.

Ik ga hier mijn bijdrage aan leveren! En nodig alle ouders uit dit ook te doen, hoe groot of hoe klein ook.

De komende weken ga ik me inwerken, samen met de commissies en het bestuur. En natuurlijk zien jullie mij regelmatig in het zwembad. Spreek me gerust aan!