//Gezellig uurtje hard zwemmen in Hoogezand

Gezellig uurtje hard zwemmen in Hoogezand

Na 1 uur zwemmen stond er 5167,1 m op de teller, een hele mooie afstand. Ons fanatieke groepje had 2 geheime wapens, Alex  Stevens en Rens Meijeberg van De valken completeerden het 10 tal.

En hard zwemmen kunnen deze heren, Poe! Alex opende met 26,87 , hij hield t verval beperkt tot 2,5 seconde. Rens was nog vlakker, 1,7 en niet boven 31,82 seconde. Fijn deze heren erbij! En , zeker niet onbelangrijk,  de vader van Rens tilde samen met de vader van Donna en Leah alle zwemmers uit het water, chapeau!!

Sam van Wijngaarden was tot haar ontzetting startzwemster…. Vet nerveus dus, maar met 35,89 een mooi pr, wat ze in de laatste keer nog verbeterde!! Loïsa van de Veere zwom zeer constant en ook haar laatste 50m was bijna net zo snel als haar eerste, super! Madelon Verheul had al gewerkt en had het gedurende de race zwaar. Maar met haar goede mentaliteit blijft ze knokken! Merlin Nijzingh verbaasde zichzelf met haar mooie constante tijden. José Emmink startte met 33,08 en hield het onder de 35,16.  Donna Anakotta klokte 37,37 als starttijd en als haar finish goed was , zag je dat direct terug in haar tijd, ze hield t verval beperkt tot 39,53 seconde. Leah zwom zeer vlak 31,29 als eerste tijd, en mooi dicht erop in het vervolg van het uur. Romy  Kruizinga had het zwaar. Ze zwom zeer voortvarend 34,06, maar moest dat bekopen, haar 2e 50m was 38,06 en ook dat kon ze niet houden.. Daarna had ze haar flow te pakken en kon alle andere tijden goed volhouden. Geen uitvallers deze keer en een hele gezellige after-party bij de KFC in Assen! Volgend jaar weer van de partij!