//Waterpolotoernooi basisscholen

Waterpolotoernooi basisscholen

In maart organiseert Zwem- en poloclub Hoogeveen een waterpolotoernooi voor de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in de gemeenten Hoogeveen en De Wolden. Waterpolo is een leuke en dynamische teamsport die, de naam zegt het al, in het water wordt gespeeld. Aangezien er veel gezwommen moet worden, moeten de deelnemers aan het toernooi wel beschikken over een A- en B-zwemdiploma. Dat is de enige voorwaarde, verder kan ieder kind meedoen! Het toernooi zal plaatsvinden op twee zaterdagen. De groepen 5/6 strijden op zaterdag 2 maart in De Dolfijn voor de overwinning. De groepen 7/8 mogen op 9 maart laten zien wat zij kunnen.

De teams bestaan uit minimaal 5 en maximaal 7 spelers, er wordt gespeeld met gemengde teams (jongens én meisjes). Binnenkort ontvangt de school meer informatie. Deelname is gratis! Opgeven kan t/m vrijdag 15 februari via www.actiefjonghoogeveen.nl. Er is plaats voor maximaal 8 teams per dag, de teams worden op volgorde van ontvangst ingedeeld dus snel inschrijven is verstandig! Dit jaar bieden we de teams weer de mogelijkheid voorafgaand aan het toernooi een keer met ons mee te trainen, aanmelden kan eveneens via www.actiefjonghoogeveen.nl. Ook hiervoor geldt een maximaal aantal deelnemers, dus: vol=vol!

Nog vragen? Neem dan even contact op via onderstaand e-mailadres. We hopen op veel deelnemende teams, spannende wedstrijden en vooral heel veel plezier!

Namens ZPC Hoogeveen en Sportief Hoogeveen

Meer informatie:
Saskia Nieborg, ZPC Hoogeveen
scholentoernooi@zpchoogeveen.nl