//Waterpolotoernooi basisscholen gemeente Hoogeveen

Waterpolotoernooi basisscholen gemeente Hoogeveen

In maart organiseert ZPC Hoogeveen voor het eerst een waterpolotoernooi voor de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Hoogeveen. Waterpolo is een leuke en dynamische teamsport die, de naam zegt het al, in het water wordt gespeeld. Aangezien er veel gezwommen moet worden, moeten de deelnemers aan het toernooi wel beschikken over een A- en B-zwemdiploma. Dat is de enige voorwaarde, verder kan ieder kind meedoen! Het toernooi zal plaatsvinden op twee zaterdagen. De groepen 5/6 strijden op zaterdag 24 maart in De Dolfijn voor de overwinning. De groepen 7/8 mogen op 31 maart laten zien wat zij kunnen.

De teams bestaan uit minimaal 5 en maximaal 7 spelers, er wordt gespeeld met gemengde teams (jongens én meisjes). Binnenkort ontvangt de school meer informatie en inschrijfformulieren. Deelname is gratis! Opgeven kan t/m vrijdag 9 maart via scholentoernooi@zpchoogeveen.nl. Er is plaats voor maximaal 12 teams per dag, de teams worden op volgorde van ontvangst ingedeeld dus snel inschrijven is verstandig! Nog vragen? Neem dan even contact op via bovengenoemd e-mailadres. We hopen op veel deelnemende teams, spannende wedstrijden en vooral heel veel plezier!