//Zwemfestijn

Zwemfestijn

Zaterdag 20 januari was het zwemfestijn in zwembad De Dolfijn. Er deden 30 zwemmers mee. De deelnemende verenigingen waren De Stroom uit Beilen, Aqua 68 uit Assen, Phihezo uit Hoogeveen en ZPC Hoogeveen uit Hoogeveen.

Door de zwemmers van ZPC is heel goed gezwommen. Nicol Siebelink heeft al haar tijden verbeterd. De 25 vrij met ruim 1 seconde, de 25 rug met bijna 1 seconde. En de topper was de 50 vrij met bijna 3 seconde. Super gezwommen.

Marloes Karst heeft ook heel goed gezwommen maar kon haar tijden niet verbeteren. Esther Hey kon op 2 afstanden haar tijden niet verbeteren, maar zwom voor het eerst de 50 vrij in een tijd van 1.08.54.

John Swarts was onze enige mannelijke zwemmer vandaag. Ook hij heeft heel goed gezwommen maar het lukt ook hem niet om zijn tijden te verbeteren.

Tot slot werd de estafette gezwommen. Er werd ontzettend hard gezwommen en een tweede plaats behaald.

We hebben een erg gezellige ochtend gehad en willen alle deelnemende verenigingen hiervoor bedanken. Tijdens de prijsuitreiking zijn foto’s gemaakt en is goed te zien dat iedereen erg blij is met het behaalde resultaat.

Als organisatie willen we iedereen die heeft meegeholpen om deze wedstrijd tot een succes te maken heel hartelijk bedanken.

[Modula id=’5′]