//Jennie Nijenhuis gaat nog zeker twee jaar door als hoofdtrainster van ZPC Hoogeveen

Jennie Nijenhuis gaat nog zeker twee jaar door als hoofdtrainster van ZPC Hoogeveen

Zaterdag 13 januari kwam de zwemselectie bijeen voor de hoofdklasse-competitiewedstrijd in het zwembad van Hoogeveen. Daar maakte Jennie Nijenhuis aan de selectie bekend nog zeker twee jaar hoofdtrainster te zullen zijn. De reeds lange periode van 21 jaar wordt hiermee dus verlengd waar de club zeer content mee is.

Er wordt al jaren gezwommen in de hoofdklasse van Nederland en op grote toernooien zijn vele verschillende medailles en goede resultaten behaald. Met het aanblijven van Jennie hoopt de club dat dit voortgezet zal worden.

Op de foto snijdt Jennie de taart aan met zwemmer Niels van Eck. Niels is de beoogd opvolger van Jennie maar zal de komende twee jaar nog voor het zwemmen gaan. Niels geeft wel al trainingen binnen de club en wordt daarin waar nodig begeleid door Jennie.

Hiermee ziet de toekomst er voor ZPC Hoogeveen goed en stabiel uit. Uiteraard door de trainers, want de gehele trainersstaf doet het net als alle andere vrijwilligers uitstekend, maar ook door de aanwas van jonge zwemmers. Waar dit landelijk nog steeds terugloopt heeft ZPC Hoogeveen juist met groei te maken.

Daarnaast worden de ontwikkelingen met betrekking tot de bouw van een nieuw zwembad nauwlettend gevolgd en hopelijk komt hierover op korte termijn meer duidelijkheid.