//ZPC Hoogeveen met zeven zwemmers naar Nederlandse Kampioenschappen

ZPC Hoogeveen met zeven zwemmers naar Nederlandse Kampioenschappen

Eèn weekend na het Nederlands Kampioenschap voor Junioren en Jeugd zwemmers is het nu de beurt aan de senioren zwemmers van Hoogeveen. Deze Kampioenschappen worden in Hoofddorp gezwommen en voor Hoogeveen zullen Niels van Eck, Thomas Kappe, Maik Huser, Erwin Heinsius, Wiktoria Redzimska, Simone Krans en Alinda Dingshoff aan de start verschijnen.

Bij deze wedstrijd is het zo dat zwemmers in de morgen de series zwemmen, waarna er in de middag de finales volgen voor de beste zestien in een A en B-finale. Niels van Eck, Simone Krans en Alinda Dingshoff moeten naar aanleiding van de inschrijflijsten in staat zijn om deze finales te halen.

Thomas Kappe staat met zijn inschrijftijden niet heel hoog op de inschrijflijsten, maar hij kan nog weleens voor verrassingen gaan zorgen, omdat hij zich dit jaar helemaal op het zwemmen heeft gericht en wel de nodige persoonlijke records kan gaan zwemmen om dicht bij die finales te komen.

Maik Huser, Wiktoria Redzimska en Erwin Heinsius zwemmen voor de eerste keer mee met de senioren en zullen voor persoonlijke records gaan.

De zwemmers zullen ook de estafettes, 4 x 50m vrije slag en de 4 x 50m wisselslag mix gaan zwemmen met Niels, Alinda, Simone en Thomas en gaan daar echt hoge ogen gooien gezien de inschrijflijsten.

Het vertrouwen is er en ze zullen er alles aan doen om er een heel mooi weekend van te maken.