//B-kampioenschappen succesvol voor zwemmers ZPC Hoogeveen

B-kampioenschappen succesvol voor zwemmers ZPC Hoogeveen

 

Het afgelopen weekend vonden de regio B-Kampioenschappen plaats in Hoogezand. ZPC Hoogeveen werd door 8 zwemmers vertegenwoordigd. Sander Heinsius, Flynn Peeks, Leah Anakotta, Dominique Dingshoff, Nynke Hutten, Ilse Bentum, Elisa Kranendonk en Emma Ham hadden samen 38 starts. Dit had als resultaat 7 gouden medailles (Flynn 6 en Leah 1), 7 zilveren medailles (Sander 3, Flynn 2, Dominique, Leah en Emma 1) en 3 bronzen medailles. (Sander 2, Emma 1). Alle zwemmers hebben allemaal 1 of meerdere pr’s gezwommen, waarbij Ilse op de 200 vrije slag wel 20 seconden van haar oude tijd afzwom.  De zwemmers kunnen dus terugkijken op een succesvol weekend.

Hieronder de foto’s van de prijsuitreikingen gemaakt door Karin Heinsius

[Modula id=’4′]