//Mooie wedstrijd D2 in Hoogeveen

Mooie wedstrijd D2 in Hoogeveen

Met een gemotiveerd team is er een prima 2e plek neergezet. De Kikker is een maatje te groot, maar iedereen heeft zijn uiterste best gedaan. Dat resulteerde in 32 pr’s , Josse Reinders verbeterde zich het meest opzijn 100 vlinder, super!!

Met een gemotiveerd team is er een prima 2e plek neergezet. De Kikker is een maatje te groot, maar iedereen heeft zijn uiterste best gedaan. Dat resulteerde in 32 pr’s , Josse Reinders verbeterde zich het meest opzijn 100 vlinder, super!!

Het programma startte met de 4x 100m vrij heren. Startzwemmer Chris Bolding zette een mooie 56.33 neer. Marco Wams en Thijs Oost bleven keurig in de 1.05 en slotzwemmer Darryl Lubbinge perste er ook een 56’er uit!  Op de 200m vrij werd José Emmink 3e , vlak bij haar inschrijftijd. Martine Verheul verbeterde zich met 3 seconden, Jet Burema haalde ruim 7 seconden van haar tijd af en een nipte verbetering was er voor Dorien Westert. Zoals vermeld was Josse super op zijn 100m vlinder, ruim 7 seconden sneller: 1.20.58, erg goed!

De dames Annakotta maakten er een mooie strijd van op de 100m school. Donna finishte net voor Leah. Lindsey Kremer verbeterde zich met ruim 3 seconden, Isa Hofman was al eens sneller. Lucas Ham kon zich net niet verbeteren op de 50m vrij, maar zat heel dicht op zijn inschrijftijd. Loisa van der Veere vlinderde naar 43.92, Madelon Verheul haalde ruim 2 seconden van haar tijd af, ook Dominique Dingshoff en Julia Redzimska verbeterden zich nipt. Flynn Peeks won de 100m rugslag, Robin van der Burg werd 3e. Op de 50m rugslag een mooie 2e plek voor Carlijn Gruppen, Nynke Hutten haalde ruim 4 seconden eraf, Emma Ham was al eens sneller. Mariëlle ter Stege werd 2e op de 100m wissel in een voor haar prima 1.12.26, Merlin Nijzingh klokte 1.19  Martine en Dorien snoepten iets van hun tijden af, Jet zat op haar tijd, dus prima gedaan dames!  Darryl werd 2e op de 50m school, net voor Chris. Marco en Thijs deden hun uiterste best. Tot mijn verbazing werd José gediskwalificeerd op de 100m vlinder. Code VC, armen niet over het water.  Ik heb het niet gezien, natuurlijk waren de laatste meters zwaar, maar zo gek zwom ze echt niet. Heel jammer, haar tijd  (1.30.14) was echt super! Josse verbeterde zich ook op zijn 2e afstand, de 200m vrij. 2.29.47 is een prima tijd. Loisa werd 3e op de 50m vrij, net voor Leah. Donna werd hier 5e. Lindsey en Isa zaten keurig op hun tijd. Lucas had het zwaar op de 100m school, hij wilde zo graag hard, maar het lukte niet, volgende keer beter! Dominique zwom een puike 100m rug, ze werd de snelste Hoogeveense. Ook  mooie tijden van Madelon en Julia!  Flynn zwom in een mooie cadans zijn 50 vlinder en werd 2e, Robin keurig 3e.  Ook een 3e plek voor Carlijn op de 50m school, Emma en Nynke zaten heel dicht op hun inschrijftijd, en dan doe je het gewoon goed. Marielle knokte zich naar de 2e plek op de 50m school, Merlin werd 4e. de 100m wissel leverde Chris met 1.02.49 een prima 2e plek op, Darryl had zelfs een pr en werd 4e. Voor Marco en Thijs was 1.16 het hoogst haalbare. Op de afsluitende 4×50 vrij opende Leah met 32.7, Madelon nam met 34.3 over, Loïsa knalde naar 33.9 en Dominique zette met 35.0 2.16.12 op de klokken.

De afstand met de nummer 3 (Avena) in de competitie bedraagt 62 seconden, de volgende ronde 12 november (in Coevorden) gaan we zeker proberen dit gat te vergroten!