//Verrassing geslaagd
cadeaus jennie

Verrassing geslaagd

Woensdagmorgen werd ik met een smoes naar het clubgebouw gelokt waar alle zwemmers en commissieleden aanwezig waren. Met het oog op mijn verjaardag, woensdag 11 mei hadden ze besloten om mij een week eerder te verrassen met een heerlijk ontbijt.

Braziliaans ontbijt wel te verstaan, want later bleek dat Sanne Hofman die voor ZPC Hoogeveen mee gaat doen aan de Paralympische spelen voor mij een grote verassing in petto had. Zij overhandigde mij namens de club twee vliegtickets naar Rio waar we kunnen gaan kijken bij haar wedstrijden. Twee weken kunnen we daar blijven en vertrekken op 8 september.

De verassing werd nog groter toen Niels van Eck namens de zwemmers en ouders ons daarnaast nog een mooie bedrag aanbood om als zakgeld te gebruiken.

Wij hadden al het plan opgepakt om te gaan kijken bij Sanne, deze kans om naar Brazilië te gaan krijg je niet vaak, maar ik was al een beetje aan het afhaken. Nu is het een feit en gaan we dankzij een heleboel mensen toch en daar wil ik namens deze weg iedereen heel hartelijk voor bedanken.

Het was een super mooie verrassing, het ontbijt en het feit dat al mijn zwemmers en commissieleden daar bij aanwezig waren deed mij erg goed.