//“12 maart is de 1uurs-estafette.”
IMG 2161

“12 maart is de 1uurs-estafette.”

En zo worden wel meer wedstrijden tijdens de training terloops genoemd. Vervolgens komt er een herhaling in de Master groepsapp, maar van deelname tot op heden weinig sprake. Bij iedere opvolgende training werd het toch steeds weer genoemd (waarvoor dank Marieke), altijd kort en bondig. Tot het laatste moment (uiteraard). En dus op de laatste avond van aanmelding zes enthousiaste zwemmers bij elkaar gesprokkeld.

 

En zo worden wel meer wedstrijden tijdens de training terloops genoemd. Vervolgens komt er een herhaling in de Master groepsapp, maar van deelname tot op heden weinig sprake. Bij iedere opvolgende training werd het toch steeds weer genoemd (waarvoor dank Marieke), altijd kort en bondig. Tot het laatste moment (uiteraard). En dus op de laatste avond van aanmelding zes enthousiaste zwemmers bij elkaar gesprokkeld

IMG 2162

Met slechts drie weken voorbereiding, waarvan een week vakantie, stonden Wendy, Marieke, Maud, Wim, Patrick en Evelyn, vergezeld met topper-klokker Michel van der Veere op zaterdag 12 maart om 19.00u aan de start om een uur lang helemaal stuk te gaan. Voor sommigen de allereerste wedstrijd ooit! Vermoeiend was het en de doelen veranderden gaandeweg. Techniek maakte plaats voor “overleven” (sommige Masters van andere teams genieten dusdanig van het leven, dat er een heus golfslagbad gecreëerd werd bij het induiken, wat alles niet vergemakkelijkte) en bij het signaal van de laatste vijf minuten was het doel in ieder geval Evelyn en Marieke nog een ronde te laten zwemmen (wat overigens lukte). Als laatste geëindigd, maar toch trots! Dat komt natúúrlijk omdat wij het minst aantal zwemmers hadden… De uitslag is overigens niet correct qua afstand, dus daar is nog even het wachten op. Hoe dan ook: stukgaan is nog nooit zo leuk geweest. Wij hebben de smaak te pakken. Volgend jaar weer, maar hopelijk wel met wat meer zwemmers! Dus… Who’s in? 

IMG 2163

De Master zwemmers zullen steeds meer wedstrijden zwemmen. Ben je geïnteresseerd? Kom dan een keer meetrainen op vrijdag. Je kan ook gewoon gezellig trainen en geen wedstrijden zwemmen. Masters zijn zwemmers van 25 jaar en ouder. 

IMG 2160