//Stem op ZPC Hoogeveen

Stem op ZPC Hoogeveen

Stem op ZPC Hoogeveen en help ons de publieksprijs van het sportgala Drenthe te winnen! Ga naar www.sportgaladrenthe.nl/stemmen!

Stem op ZPC Hoogeveen en help ons de publieksprijs van het sportgala Drenthe te winnen! Ga naar www.sportgaladrenthe.nl/stemmen!

Sanne Hofman en de zwemselectie van ZPC Hoogeveen zijn namens de gemeente Hoogeveen genomineerd voor het Sportgala Drenthe. Het Sportgala Drenthe kent dit jaar een nieuwe opzet. Elke Drentse gemeente nomineert een sportman, sportvrouw, sporttalent en een sportploeg voor de verkiezing. De gemeente Hoogeveen heeft Sanne Hofman genomineerd als sportvrouw en de selectie van ZPC Hoogeveen als sportploeg.

De nominatiecommissie heeft helaas zowel Sanne als de selectie niet gekozen bij de laatste drie genomineerden. Maar wel maken we kans op de publieksprijs! Voor de publieksprijs tellen alleen de (online) stemmen van het publiek. Er kan helaas wel maar op een sportman/sportvrouw/sporttalent of sportploeg worden gestemd. Stem daarom op ZPC Hoogeveen voor de publieksprijs. Let op: je moet eerst een sportman, sportvrouw en sportploeg kiezen, daarna kan er worden gestemd voor de publieksprijs. Stemmen kost maar een minuutje en kan t/m zondag 14 februari! Ga naar snel naar www.sportgaladrenthe.nl/stemmen.