//Aspiranten winnen met 4-2
DSC0220

Aspiranten winnen met 4-2

 

Aspiranten winnen met 4-2 tegen Orca uit Leeuwarden.

Zaterdag 22 november 2014: Onze aspiranten hebben afgelopen zaterdag gewonnen met 4-2 van Orca uit Leeuwarden. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Het openingsdoelpunt was voor Hoogeveen. Deze werd gescoord vanuit een strafworp.

 

Aspiranten winnen met 4-2 tegen Orca uit Leeuwarden.

Zaterdag 15 november 2014: Onze aspiranten hebben afgelopen zaterdag gewonnen met 4-2 van Orca uit Leeuwarden. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Het openingsdoelpunt was voor Hoogeveen. Deze werd gescoord vanuit een strafworp. Het tegen doelpunt kwam niet veel later door goed tegenspel van Orca. Dat beloofde spannend te worden. Er werd goed verdedigd door Hoogeveen en door menigeen werden de longen uit hun lijf gezwommen. Dat gold voor alle spelers.  Iedere periode moest er opnieuw stevig gestreden worden om opnieuw punten te scoren en om geen punten te verliezen.  In de derde periode is er getracht met een tactische wisseling even iets meer druk te zetten op Orca, waardoor er in de vierde periode meer speling was. Met deze 4-2 overwinning zijn er weer 3 punten binnen.

 

 

Orca klem gezet door de verdediging

 

DSC209

 

Start en finish van het tweede doelpunt voor Hoogeveen

DSC210