//Aspiranten waterpolo laten tanden zien bij begin competitie

Aspiranten waterpolo laten tanden zien bij begin competitie

Na vorig seizoen kampioen te zijn geworden in de klasse onder 15 jaar zou dit seizoen andere koek worden voor de mannen (en vrouw) van trainer Jeroen van Dongen en coaches Arnoud Annema en Chris Heijboer. Ze zijn ingedeeld in de klasse onder 17.

Na vorig seizoen kampioen te zijn geworden in de klasse onder 15 jaar zou dit seizoen andere koek worden voor de mannen (en vrouw) van trainer Jeroen van Dongen en coaches Arnoud Annema en Chris Heijboer. Ze zijn ingedeeld in de klasse onder 17. Het team wordt dit jaar gevormd door Sander van Dongen, Maaike Lunenborg, Walter van Dongen, Marnix Annema, Marnix Folkers, Jasper Guichelaar, Tom Heijboer, Chris Lunenborg, Eduard Schepers en Tom Tibben. Vol goede moed maar met de wetenschap dat het zwaar zou kunnen worden hadden we de eerste wedstrijd van het seizoen in Groningen bij Trivia. 8-0 om de oren in de eerste periode. Oeps … en toen ….. welnu toen lieten onze jongens zien dat het echte mannen zijn geworden. Koppies omhoog, ruggen recht en ervoor gaan, ook als de kans op winnen vrijwel nihil is. De beide coaches glommen van trots !! Zo zie je maar dat ook als er uiteindelijk verloren wordt met 16-3 je toch kunt winnen !! Trots !! Een week later stond de uitwedstrijd tegen Ritola uit Zuidlaren op het programma. Daar was het de omgekeerde wereld. Laten we er niet teveel over uitwijden maar dit was geen gelijkwaardige tegenstander. 1-21 voor ons was het eindresultaat. We hebben goed kunnen oefenen op allerlei spelsituaties en Sander was zo vriendelijk de tegenstander ook een doelpunt te gunnen !! Vorige week dan eindelijk een keer thuis spelen tegen Bolsward. Een heerlijke wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander. Het spel golfde mooi heen en weer en ZPC Hoogeveen liet zich van zijn beste kant zien. Goed samenspel, oog voor elkaar, goed verdedigen … helemaal top !! 8-4 winst voor onze mannen (en vrouw). Kortom een prima begin van het seizoen 2013 – 2014. We hopen dat we nog meer kunnen gaan groeien dit jaar en hebben in ieder geval een grote uitdaging om de mannen en vrouwen van Trivia hoe dan ook een keer te verschalken !! Wordt vervolgd.